Price List

Friday, August 16, 2013

JOM SIHAT SAMBIL BERINFAQ DENGAN KAMI! :)


Assalamu'alaikum wbt & salam sejahtera.

Selamat datang ke website Rasmi Healthy Beauty, gedung suplemen & vitamin SHAKLEE anda yang HALAL, BERKESAN, BERKUALITI & HARGA MAMPU MILIK.

Kami menawarkan pelbagai pakej set kesihatan mengikut bajet anda termasuklah set penyusuan, set pengurusan badan, set bersalin, set hamil, set family wellness, set kecantikan kulit, set resdung, set rawatan perokok, set anak pintar dan lain-lain.

Dapatkan suplemen & vitamin Shaklee untuk meningkatkan & mengekalkan kesihatan anda & seisi keluarga, insyaAllah. 

Boleh PM/SMS saya; INTAN (013-3215395) selaku pengedar sah Shaklee (ID : 924249) untuk info/order & konsultansi lanjut berkaitan suplemen & vitamin yang sesuai bagi keperluan anda. InsyaAllah saya akan cuba membantu anda.

COD area UPM Serdang. Manakala, penghantaran (RM10 postage) akan mengambil masa 3-5 hari bekerja. 

Oh ya, berita baik untuk semua; SETIAP PEMBELIAN anda melalui saya membolehkan anda BERSEDEKAH kerana setiap RM1 daripada pembelian anda akan disumbangkan kepada AMAN PALESTIN, AQSA SYARIF & CHARITY RIGHT. 

Mudah-mudahan HIDUP KITA LEBIH BERKAT dengan NIAT YANG BAIK UNTUK BERSEDEKAH & MAHU SIHAT BAGI MEMPERTINGKATKAN IBADAH KEPADA ALLAH, insyaAllah.

Jom SIHAT & BERINFAQ bersama Healthy Beauty! 
Semoga Allah merahmati anda semua.

----------------
FOR MORE INFO:
SMS/Call : 013-3215395
email : nurulintansd@gmail.com
website : http://shaklee1209.blogspot.com/
FB : Healthy Beauty
LIKE FANPAGE KAMI UNTUK LATEST UPDATES! : http://www.facebook.com/shaklee1209

ATAUPUN
■■Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 924249 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ■■

Terima kasih. :)

No comments:

Post a Comment