Price List

Monday, June 17, 2013

SENARAI HARGA Produk Shaklee. [RETAIL PRICE]


Bismillah,

InsyaAllah, di sini saya sertakan senarai harga bagi setiap produk Shaklee. Berikut adalah harga yang ditetapkan oleh pihak Shaklee sendiri. - Klik imej untuk besarkan -

Namun, jika anda berminat untuk mencuba, SMS/Call saya di 013-3215395 untuk mendapatkan konsultansi percuma & harga istimewa (tidak termasuk kos penghantaran). InsyaAllah, harga boleh dirunding. :)

Maka, jangan segan-segan untuk menghubungi saya untuk mendapatkan konsultansi berkenaan supplemen apakah yang sesuai untuk anda.

Kami di Shaklee menawarkan pelbagai set untuk membantu memperbaiki kesihatan anda, meningkat fungsi & stamina tubuh badan anda serta menjadikan anda lebih sihat, cerdas, cantik & menarik, insyaAllah. :)

Antara SET KESIHATAN yang ditawarkan oleh Shaklee ialah;


Begitu juga dengan pelbagai supplemen berasingan untuk kelengkapan nutrisi harian anda termasuklah untuk tulang, mata, sistem imunisasi tubuh, antioksidan, jantung, sendi dan sebagainya. 

InsyaAllah, tak perlu lagi susah-susah hendak pergi kaunter Farmasi sedangkan anda boleh memesan sekadar di hujung jari. 

Untuk info lanjut/konsultansi/order, boleh SMS/Call saya. Tak perlu risau bagaimana mahu mendapatkan produk berkualiti Shaklee, hanya tambah RM10 postage, pesanan anda akan dihantar terus ke rumah anda! Penghantaran memakan masa 2-3 hari bekerja.

Mudah kan?

Apa lagi... jom order sekarang!

Untuk membuat pesanan dengan harga istimewa @ konsultansi percuma,
Hubungi saya Pengedar Shaklee Anda:

SMS/Call : Intan (013-3215395)
Website : shaklee1209.blogspot.com @ Shaklee Untuk Anda
email: nurulintansd@gmail.com
Shaklee ID : 924249

Jom, mari sihat, cerdas & cantik : niatkan kerana Allah.
Mudah-mudahan Allah akan mempermudahkan semua urusan.
InsyaAllah.

:)

 

No comments:

Post a Comment