Price List

Sunday, July 14, 2013

Set Kecantikan Kulit Shaklee.


Dengan Nama Allah,
Salam Ramadan semua.

Kulit yang mulus dan cerah jelita adalah idaman setiap wanita. Masalah seperti tona kulit tidak sekata, jerawat dan jeragat serta kulit yang terlalu kering atau berminyak pasti membuatkan seseorang itu berasa kurang yakin terhadap penampilannya sekali gus dapat menggangu hubungan seseorang bersama masyarakat.

Pilihan untuk terus mempunyai kulit yang bermasalah atau tidak adalah bergantung pada usaha setiap individu untuk menjaganya. Ada yang sanggup menghabiskan beribu ribu ringgit untuk membuat rawatan muka di pusat kecantikan malangnya tiada perubahan positif juga. Apakah puncanya? Ianya adalah kerana penjagaan kulit bukan sahaja bergantung kepada penjagaan luaran sahaja teapi ianya termasuk penjagaan dalaman.

Apakah yang dimaksudkan dengan penjagaan dalaman? Ianya melibatkan cara pemakanan seseorang yang mempunyai pengaruh besar terhadap kulit.

Maka dengan itu, SHAKLEE telah memperkenalkan set kecantikan kulit yang bukan sahaja dijual dengan harga yang berpatutan malahan turut membantu anda untuk kelihatan cantik berseri dari dalam...

(set kecantikan basic SHAKLEE)


Apa yang ada didalam set kecantikan basic SHAKLEE?

1) B Complex
·         Stabilkan hormone. Bile hormone stabil. Mood happy dan jerawat pun tak la timbul macam cendawan.

2) Vitamin E
·         Terkenal sebagai vitamin awet muda.
·         melambatkan proses penuaan
·         membantu keseimbangan hormon
·         mengawal kadar minyak dalam liang kulit. (kurangkan kulit berminyak)
·         mengurangkan kesan kulit jeragat selain pengambilan.

3) Vitamin C
·     Memberikan kolagen supaya kulit lebih kenyal.( kekurangan kolagen dalam tubuh membuatkan anda mudah lebam dan kering serta bersisik)
·        menjadikan kulit lebih bersinar dan gebu.
·        mencerahkan kulit anda secara semulajadi dan sekata.OPTIONAL/TAMBAHAN
4) ESP
·   Membantu menghasilkan sel-sel kulit yang baru.
·  p/s: Setiap 21 hari sel kulit kita akan bertukar wajah.jadi, keperluan protein yang berkualiti sangat penting supaya sel-sel kulit yang dihasilkan adalah sel-sel yang berkualiti dan kulit kita akan kelihatan gebu, bersih dan licin..

5) GLA Complex
·   Menyeimbangkan hormon yang mempunyai pengaruh besar terhadap keadaan kulit wajah seseorang seperti contoh masalah jerawat mahupun jeragat

Ayuh, usah tunggu sampai hari esok, tanamkan niat dan gandakan usaha anda kerana,   kecantikan itu hak milik setiap insan.Berminat untuk mencuba?

Untuk konsultansi & info lanjut:SMS/Call : 013-3215395

email : nurulintansd@gmail.com

website : shaklee1209@blogspot.com

FB : Healthy Beauty


----
sumber: http://www.qiqishaklee.blogspot.com/2013/05/kulit-yang-mulusdan-cerah-jelita-adalah.html

1 comment: