Price List

Friday, July 19, 2013

SET ASAS UNTUK PEROKOK - SMOKER TREATMENT SET


Bismillah,

Saya maklum ada dalam kalangan kita, ahli keluarga yang mempunyai keinginan untuk berhenti merokok, namun tidak tahu bagaimana cara hendak mula. 

Mari, hubungi saya, insyaAllah saya akan bantu anda & tunjukkan caranya.

Dengan ini, saya memperkenalkan rawatan alternatif untuk membantu perokok berhenti merokok & menjalani kehidupan dengan lebih sihat, insyaAllah. 

***

SET ASAS PEROKOK - SMOKER TREATMENT SET
1) DTX-Complex
- Bertindak sebagai tonik hati, membantu proses detoksifikasi hati kerana hati perokok tegar berwarna lebih gelap jika dibandingkan dengan orang yang tidak merokok kerana mengandungi toksin nikotin & tar yang terlalu tinggi di dalam hati.

2) Vitamin C Sustained Released
- Sewaktu merokok, tubuh perokok akan mengalami banyak kehilangan vitamin C. Nikotin mempengaruhi metabolisma tubuh yang menyebabkan tubuh tidak mampu menyimpan Vitamin C dengan baik. Jadi, perokok perlu ambil vitamin C dengan kadar yang lebih banyak daripada biasa untuk membersihkan nikotin dalam darah.


CARA MENGAMBIL VITAMIN C BAGI PEROKOK

>> Seeloknya vitamin C dihancurkan di dalam air & minum setiap kali selepas merokok. Apabila nikotin dalam darah sudah disingkirkan sedikit demi sedikit maka akan kuranglah kebergantungan badan si perokok terhadap nikotin. Seterusnya, keinginan terhadap nikotin akan berkurangan.
Merokok merupakan 1 pembaziran, malahan merosakkan tubuh badan anda & orang yang berada di sekeliling anda. Sedangkan suruhan Allah menyuruh kita memakan makanan yang halal & baik.
Anda ingin berhenti merokok tetapi tidak tahu caranya?

Izinkan saya membantu anda, insyaAllah, pasti ada jalanNya.

--------

Berminat?
Untuk order, konsultansi & info lanjut:
FOR MORE INFO:
SMS/Call : 013-3215395
email : nurulintansd@gmail.com
website : http://shaklee1209.blogspot.com/
FB : Healthy Beauty
LIKE PAGE SAYA UNTUK LATEST UPDATES! : http://www.facebook.com/shaklee1209?ref=hl

ATAUPUN
*Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 924249 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan*

No comments:

Post a Comment